je bent nu hier: Home » Nieuws » Jannespop 2010 is een feit!

Jannespop 2010 is een feit!

Jannespop 2010 is een feit: na talloze mailtjes en telefoontjes, een stuk of 8 notitieblokken, sms-jes, vergaderingen, (te) veel patat, pizza, shoarma en cola kunnen we met een tevreden gevoel terug kijken naar afgelopen zaterdag.
Het was te gek dat we in de Drufabriek terecht konden, want dit is een fantastische locatie voor dit festival.

In 3 zalen konden de bezoekers genieten van livemuziek; van smartlappen tot blues, van blues tot rock en ga zo maar door.
Het is fantastisch om te zien dat, naast de mensen van de produktie en de stichting, de artiesten, de backliners, alle technici, stagemanagers, stagehands, stewards, gastvrouwen, fotografen, security, verkeersregelaars, designers, enz, enz. kostenloos hebben meegewerkt aan dit festival.
Ook dit jaar waren er weer heel wat sponsoren die dit benefietfestival steunen. Alleen met hun inzet kunnen we een benefietfestival als dit op poten zetten.
Het raakt ons, dat zovelen bereid zijn zich in te zetten voor dit goede doel, maar ook de bezoeker, die naar het festival komt, daarvoor van onze kant voor jullie allen: HULDE!!!.
Het doet goed om te zien en te horen, dat een hoop mensen het hart op de goede plaats hebben en beseffen dat we het samen moeten doen. Eendracht maakt macht!
Deze week wordt de balans opgemaakt er volgt nog een resumé en dan kunnen we naar alle waarschijnlijkheid volgende week de stand van zaken doorgeven.
Ik denk dat we allen terug mogen kijken op een geweldige dag, de sfeer was prima, de basis is gelegd en hopelijk zien we jullie allen volgend jaar weer terug; op naar Jannespop 2011....

» Bekijk vast enkele foto's