je bent nu hier: Home » Over de Stichting

Programma 2014

Over de stichting

De Stichtingjannesslutter.nl werd 29 januari 2009 opgericht en werkt volledig met vrijwilligers.
Langdurige ziekte vraagt heel veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. Ook in het gezin heeft zo'n situatie veelal een volledige ontregeling tot gevolg.

Het doel van de stichting is onder andere gezinnen financieel te ondersteunen in kosten die gemaakt zijn ten gevolge van hun ziekte, ook een cadeau kan een belangrijke bijdrage leveren aan de mentale energie van het zieke kind. De lach van een kind is heel veel waard.

Een nadere aanduiding van de besteding waaraan de ontvangen gelden besteed kunnen worden zijn bijv. opvangen van inkomensverlies, aanschaf medische hulpmiddelen etc.
Tevens moet er meer onderzoek komen naar de behandeling van hersentumoren, jaarlijks sterven er bijna 1500 mensen, veelal jonge mensen in Nederland aan een primaire hersentumor, dat is bijna 4 per dag!! Voor primaire hersentumoren is,op dit moment (nog) geen genezing mogelijk.
Door middel van sponsorgeld kan de stichting ook andere stichtingen /instanties ondersteunen.

Ook al kon de Stichtingjannesslutter.nl die werd opgezet, niets meer voor Jannes en de rest van het gezin betekenen, wij wisten al snel dat deze stichting die zijn naam draagt moest blijven bestaan. Dan heeft Jannes niet voor niets geleefd!

Jannes heeft ons geleerd wat kracht, doorzettingsvermogen en onvoorwaardelijke liefde inhoudt en dit willen we graag aan andere ouders en kinderen doorgeven die in een vergelijkbare situatie verkeren. Daarom is besloten om een jaarlijks terugkerend benefietfestival Jannespop te organiseren.

Voor de realisatie van de doelstellingen wordt gebruik gemaakt van de opbrengst van Jannespop en sponsorgelden van sponsors die, in overleg met het bestuur hun naam in verband mogen brengen met de doelstellingen en activiteiten van Stichtingjannesslutter.nl.

JANNESPOP 2014

logo_dru.jpgUlft