je bent nu hier: Home » Over de Stichting » Archief » Programma 2010 » De Sjonnies

De Sjonnies

Smeltkroes stage 22.30 - 23.15

Het verhaal van De Sjonnies zal ongetwijfeld bekend zijn! Ze hebben ruim 10 jaar aan de dijk getimmerd en zijn overal in Nederland geweest.
In 2010 start dan ook een nieuwe fase in het levensboek van De Sjonnies. Hoe het verder zal gaan weet niemand! Een ding is zeker: het is zeker veelbelovend en spectaculair!!

De Sjonnies

Vast staat wel dat ze de vaste krakers zullen blijven spelen, maar zeker ook op zoek gaan naar een ander geluid. Niet nieuw, of anders, maar een eigen Sjonnies geluid. Dat heeft alles te maken met de nieuwe bezetting.
Ronnie gaat solo verder en Constantijn gaat zijn pijlen gooien op tekstschrijven en produceren van muziek. Uiteraard zullen we hier ook die ontwikkelingen voor jullie blijven volgen.

Lees hier het hele verhaal!!

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.