Diggeth 21st Century Nomad

je bent nu hier: Home » Over de Stichting » Archief » Programma 2010 » Diggeth

Diggeth

De oorspronkelijk uit de Achterhoek afkomstige rock sensatie Diggeth brengt een explosieve cocktail van rock, metal en blues...niet echt een voor de hand liggende combinatie, aldus de critici maar de band verovert Nederland ermee! Grote voorbeelden voor de drie bandleden zijn onder andere Metallica, AC/DC Johnny Cash, Lynyrd Skynyrd en Down. Komt dus goed uit dat ze voor bands als Peter Pan Speedrock, Exodus, Sacred Reich en Michael Schenker het voorprogramma mochten doen ... dit overkomt niet elke band! Ze stonden dit jaar op het fameuze Zwarte Cross festival, en speelden het terrein plat. Een show van Diggeth is een ware rock explosie heugt je nog een paar dagen nadien ... Nieuwe plaat "21st Century Nomad" gaat als een speer, net als de optredens! Diggeth bestaat ui: Harald te Grotenhuis, Alco Emaus en Jeffrey Hartjes.

b_diggeth.jpg
(foto Jan Riemersma)

www.diggeth.com
www.diggeth.hyves.nl
www.myspace.com/diggeth
info@diggeth.com

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.