je bent nu hier: Home » Over de Stichting » Archief » Programma 2010 » DJ Spincat

DJ Spincat

Gemuudelukken stage 18.30 – 20.00 / 22.15 - 23.45

DJ SpinCat is de alias van Arnhemmer Michiel de Jong. Doorgewinterd muzikant, muziekfreak en DJ met voorliefde voor de swing & groove uit muziekstijlen als: balkan, blues, cult, electro, jazz, disco, latin, lounge, pop, reggae, ska en soul.

b_spincat.jpg

Spincat is dus geen house/dance DJ, maar een verrassende 'outlaw' in DJ-land met een eigenzinnige stijl, verrassende wendingen en een hoge mate van flexibiliteit.

Spincat draait gevarieerde muziek, indien gewenst in stijlblokken, met aandacht voor volume, geluidskwaliteit en dynamiek. Door het draaien met iPods is het muziekaanbod ongekend groot en kan hij altijd op iedere situatie inspelen.

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.