je bent nu hier: Home » Over de Stichting » Archief » Programma 2010 » Floored

Floored

Gemuudelukken stage 20.00 – 21.00

Een acoustisch duo: één gitaar, één stem. Eerlijker kan het niet. What you see is what you get zeggen ze in de USA. Floor is al jaren leadzangeres van de band Superfloor. Hiermee heeft ze zich als zangeres een plekje verschaft tussen de beste rockvocalisten van Nederland. Ronald is een zeer ervaren gitarist die onder andere samenwerkte met Bert Heerink. Momenteel maakt hij deel uit van Elvis tribute The Memphis Experience. Zowel Floor als Ronald hadden naast al het electrische geweld een sterke behoefte om ook de wat subtielere kant van hun muzikale spectrum op te zoeken met puur acoustisch repertoire. Nummers van Amos Lee, Stevie Wonder, John Lennon, John Waite, noem ze maar op. Floor zingt ze , Ronald speelt ze.

b_floored.jpg