je bent nu hier: Home » Over de Stichting » Archief » Programma 2010 » Ghijs de Bruijn

Ghijs de Bruijn

Smeltkroes stage 16.45 – 17.45

Je moet nooit van je hobby je beroep maken want dan gaat de lol er snel af. Een goed bedoelde opmerking van pa De Bruijn. Het was slechts een kwestie van tijd voordat Ghijs het tegendeel zou bewijzen…

Met een borrel achter de kiezen meegalmen in de dorpskroeg om vervolgens te, worden uitgedaagd een cd’tje op te nemen. Geen punt…dat doen we effe!! Uit deze cd kwamen de eerste optredens voort en al vlot, kwam hij in een stroomversnelling terecht. Inmiddels is Ghijs uitgegroeid tot een gerespecteerd beroepszanger. Dit is door hard werken, veel studeren en veel investeren tot stand gekomen. En dat werpt zijn vruchten af: zijn naamsbekendheid groeit in Nederland. hij bracht in mei 2006 zijn eerste singel “Het maakt niet uit” op de markt.

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.

In de lente van 2007 kwam zijn tweede singel “Deze zomer” uit. Beide singels werden goed ontvangen. In september van hetzelfde jaar volgde het eerste album “In vuur en vlam”, met daaraan gekoppeld een spetterende cd-presentatie. Inmiddels is zijn tweede album ‘Op eigen kracht’ uit. Op 28 september 2008 heeft de release ervan plaatsgevonden. Een gezellige goedbezochte cd-presentatie heeft het nieuwe album extra cachet gegeven. Een nieuw geluid, waar Ghijs met recht trots op is!!

Met een groeiend eigen repertoire en een breed scala aan Nederlandstalige, Duitstalige en Engelstalige covers, kan keer op keer een originele en pakkende setlist worden samengesteld. Het repertoire is uiterst divers: naast het levenslied en skihut feestnummers, zijn mooie engelse ballads en engels up-tempo werk, standaard in het repertoire opgenomen. Oude en nieuwe hits gemengd, een brede basis voor een knallend feest van tien tot tachtig.