je bent nu hier: Home » Over de Stichting » Archief » Programma 2010 » Little Floyd

Little Floyd

Smeltkroes stage 14.00 – 15.00

Een duo performance gevormd door Robin Weikamp ( zang / gitaar/toetsen / sax) en Dennis Jansen ( zang / gitaar).
Beide muzikanten zijn in september 2009 bij elkaar gekomen om ideeën te bundelen om eigen muziek te componeren en te produceren.
Samen als duo hebben ze nog niet eerder met elkaar gespeeld. Dit vanwege de totaal verschillende muzikale hoeken waar beide uit komen. Dat maakt deze combinatie juist zo boeiend.
Op een gegeven moment zijn we de uitdaging aangegaan om als duo Pink Floyd nummers te gaan spelen. “We spelen de nummers, door ze vrij klein te houden, een stuk intiemer”. “ En daardoor wordt de muziek veel persoonlijker”. vandaar de naam “Little Floyd”.

Op JannesPop zullen de heren het festival openen in de theaterzaal van de DRU Om 14:00 uur. Veel luister plezier met “Little Floyd”.

b_little-floyd.jpg