je bent nu hier: Home » Over de Stichting » Archief » Programma 2010 » Terry Bogus / Fake No More

Terry Bogus / Fake No More

Knapp'n stage 16.00 – 17.00

“The tendency is to push it as far as you can..”,
een beroemde zin uit Johhny Depp’s Fear & loathing in Las Vegas, zéér zeker geschikt om de ultieme ‘drive’ van Terry Bogus te beschrijven die hem naar de grens trekt. En eroverheen, kunnen we daarbij toevoegen. Deze woeste jonge hond spuugt zijn teksten letterlijk uit over het publiek, waarbij elke vierkante meter benut wordt. Dan, minuten later, is het lastig om de poëet die de vrouwelijke venus bezingt te herkennen als dezelfde persoon.
De unieke sound die kenmerkend is voor Terry Bogus, mede door de vocale acrobatiek, wordt ondersteund door goede muzikanten, wat hem de Nationale Award opleverde voor opkomend artiest in 2004. “Het was een geweldige show wat we deden. Het publiek was fantastisch en verlangde naar meer! Jammer dat we niet meer tijd hadden ...”, aldus Terry in een nationale krant. In 2005 speelde Terry voor een uitverkocht Paradiso, en werd hij opgemerkt door 3FM’s Giel Beelen, die hem onmiddellijk uitnodigde voor een radio optreden.
In 2007 brengt Terry Bogus zijn eerste demo uit, die in binnen- en buitenland goede kritieken krijgt.
Terry Bogus presenteert een samensmelting van werelden en emoties, prachtig verstrengeld door muziek.

Be ready to get confused, mislead, pleased and climaxed ...

b_terrybogus.jpg

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.