je bent nu hier: Home » Over de Stichting » Archief » Programma 2012 » Pinutz

Pinutz

Pinutz vervangt door omstandigheden de band Captain Albatross.

Pinutz is een nieuwe, jonge band. Opgericht in het najaar van 2011, door Dennis en Robin. In eerste instantie is Leander Heutinck de drummer, maar al gauw komt Leander erachter dat hij Pinutz niet goed kan combineren met zijn werk en gezin. Daarom wordt Fabian Vinkenvleugel aangetrokken en al gauw staat Pinutz muzikaal als een huis. Pinutz is nu al bijna een jaar actief in het muziekcircuit en kan terugkijken opgeslaagde optredens, THE STORY CONTINUES...

De band bestaat uit

• Dennis Jansen (zang, basgitaar)
  • Fabian Vinkevleugel (zang, drums)
  • Robin Wijkamp (zang, gitaar)

Het repertoire bestaat uit een greep van de beste nummers die ooit geschreven zijn. Daarbij vinden we het belangrijk dat het publiek de muziek ervaart als een feest der herkenning. Echter, we proberen niet te vervallen in het kiezen van de standaard afgezaagde nummers. Het repertoire is erg breed en daarmee kan Pinutz vele kanten op.

» Meer op de website van Pinutz

JANNESPOP 2014